Ingredienser
- 500 g Flankstek
- 2 st King Oyster
- 1 st Gul lök
- 2-3 st Vitlöksklyfror
- 3-4 dl Vispgrädde
- 2-3 msk Kinesisk soja
- salt/peppar
- 1-2 tsk Chiliflaks
- 1-2 tsk Dijonsenap
- Färsk hackade persilja
- 1 pkt Valfri pasta
Instruktioner
- Koka pastan enlig instruktioner.
- Börja och steka strimlade flankstek ca 4-5 min eller tills du har fått färg på dem.
- Ta bort köttet från stekpannan och addera hackade lök och vitlök. Stek dem i 3-4 min.
- Hacka svampen och stek med vitlök o löken.
- Tillsätt köttet, vispgrädde och soja. Koka ihop i ca 3 min.
- Tillsätt alla kryddorna, pastan och 1 dl av pastavattnet. Sänk värmen. Låt allt koka ihop i ca 4-5 min.
- Servera med lite hackade persilja.