Ingredienser
- 1 pkt Chorizo
- 1 pkt Bacon
- 1 pkt Blodkorv
- 3-4 st Vitlöksklyfror
- 1-2 tsk chiliflakes
- 1-2 tsk Rökt paprikapulver
- 1-2 tsk Mejram
- 1-2 tsk Oregano
- 1 pkt Vitabönor (Färdig kokta)
- 1 pkt Krossade Tomater
- Grekisk Yoghurt
- Hackade persolja
Instruktioner
- Hacka chorizo, bacon och blodkorven.
- Börja med att steka bacon knaprigt i stekpanna eller i en gryta.
- Lägg ner chorizon och stek tills den får yta.
- Tillsätt blodkorven och stek i 2 min. Ta bort all onödigt fett som har samtlas i pannan.
- Tillsätt hackade vitlök, rökt paprikapulver och chiliflakes efter smak.
- Lägg i vita bönor och krossade tomaterna. Koka under lock på låg värme i ca 10 min.
- Servera med en klick yoghurt, hackade persilja och bröd till.