Skip to content
Open navigation

Biscott Cupcakes

Dessa Biscoff Cupcakes är fyllda med Biscoff Cookie Butter, toppad med Biscoff Buttercream Frosting. Dessa Biscoff Cupcakes kommer att bli en hit för alla som provar dem.

Av Parisa Jakobsson

    Ingredienser

    Kanel muffins

    Muffins fyllning

    Biscott Frosting

    Instruktioner

    Kanel muffins

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Vispa ägg, socker och vaniljpulver vitt och pösigt.
    3. Smält smöret och häll i mjölken. Blanda det med äggsmeten.
    4. Blanda ihop resterande torra ingredienser i en bunke och vänd försiktigt ner det i smeten.
    5. Placera ut muffinsformar på en muffinsplkåt och fyll formarna till 2/3 med smet.
    6. Grädda i mitten av ugnen i ca 13-15 minuter.

    Muffins fyllning:

    1. Värm 2 msk Biscott spread i mikro i ca 30 sek. Rör om och spritsa in i muffinsen.

    Biscott Frosting

    1. Börja vispa smöret i ca4-5min. Tillsätt florsocker och vispa lite till.
    2. Tillsätt Biscott spread och vispa till en krämig frosting. Häll i en spritspåse och spritsa på toppen av muffinsarna. Dekorera med halva eller hela Biscott kakor.

    Notes