Ingredienser
Kanel muffins
- 3 st Ägg
- 2 1/2 dl Strösocker
- 1 tsk Vaniljsocker
- 100 g Smält smör
- 1 dl Mjölk
- 3 1/2 dl Vetemjöl
- 1 tsk Bakpulver
- 1 msk Kanel
- 1 nypa Havssalt
Muffins fyllning
- 2 msk Biscott Spread
Biscott Frosting
- 150 g Rumsvarmt smör
- 1 dl Florsocker
- 250 msk Biscott Spread
- 1 pkt Biscott kakor (För dekoration)
Instruktioner
Kanel muffins
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Vispa ägg, socker och vaniljpulver vitt och pösigt.
- Smält smöret och häll i mjölken. Blanda det med äggsmeten.
- Blanda ihop resterande torra ingredienser i en bunke och vänd försiktigt ner det i smeten.
- Placera ut muffinsformar på en muffinsplkåt och fyll formarna till 2/3 med smet.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 13-15 minuter.
Muffins fyllning:
- Värm 2 msk Biscott spread i mikro i ca 30 sek. Rör om och spritsa in i muffinsen.
Biscott Frosting
- Börja vispa smöret i ca4-5min. Tillsätt florsocker och vispa lite till.
- Tillsätt Biscott spread och vispa till en krämig frosting. Häll i en spritspåse och spritsa på toppen av muffinsarna. Dekorera med halva eller hela Biscott kakor.